Artikler & Blog

Her er et lille udvalg af mine artikler, læserbreve og kommentarer. Nogle er i .pdf, andre i links til udgivelsen, eller begge.

På webmediet OLFI har jeg en fast blog, hvor jeg ca. hver 2. måned skriver om et aktuelt forsvarsrelateret emne - oftest med en krigshistorisk vinkel eller perspektiv.

Mit formål er at bibringe nye vinkler og noget perspektiv, til en debat som nogle gange er lidt for ensidig eller deterministisk!

I det amerikanske online-tidsskrift Small Wars Journal har jeg skrevet et antal artikler om krigen i Afghanistan, både omkring operativ doktrin, men også generel oprørsbekæmpelse, og hvad jeg lavede i Helmand som politisk rådgiver og mentor for en Afghansk distriktsguvernør. Klik på linket og find artiklerne under mit navn.

i det krigsvidenskabelige selskab har jeg skrevet et antal artikler, og på det seneste boganmeldelser. Efter at Militært Tidsskrift er afløst af hjemmesiden krigsvidenskab.dk er artiklerne at finde dér.

 

Jeg vil gerne henlede opmærksomheden på artiklen "Operativ kunst og oprørsbekæmpelse", som gav mig prisen som årets kommentar i 2013 sæsonen.

Copyright © All Rights Reserved